Thu. Aug 11th, 2022
Πώς να μετατρέψετε το δωμάτιο στον κήπο σας σε περιουσιακό στοιχείο για τις επιχειρήσεις και την καθημερινή ζωή

Εάν το σπίτι σας είναι ευλογημένο με α δωμάτιο κήπου, Η εύρεση μιας καλύτερης χρήσης για αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο ωφέλιμα έργα που ολοκληρώνετε όλο το χρόνο.

Η αυτόνομη δομή μπορεί να είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό υπόστεγο αποθήκευσης για τα εργαλεία κήπου σας. Ακολουθούν μερικές εμπνευσμένες ιδέες που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν καλά ως ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης ή ως άνθρωπο.

Γραφείο στο σπίτι

ΕΝΑ γραφείο στο σπίτι ή γραφείοκαι κάτω από ο μετασχηματισμός είναι ίσως η πιο προφανής επιλογή, αλλά δεν μπορείτε να αρνηθείτε την έκκληση. Η ύπαρξη ενός ειδικού χώρου που είναι ξεχωριστός από την υπόλοιπη ιδιοκτησία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη, κυρίως επειδή θα είναι ευκολότερο να διατηρηθεί ένα ψυχικό εμπόδιο μεταξύ εργασίας και αναψυχής. Φυσικά, υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορεί να χρειαστείτε για να βοηθήσετε την εταιρεία σας να πετύχει. Ωστόσο, θα είναι αδύνατο να επιτευχθεί η βέλτιστη παραγωγικότητα χωρίς έναν κατάλληλο χώρο εργασίας που να είναι απαλλαγμένος από εξωτερικούς περισπασμούς.

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις περιστρέφονται γύρω από τα συστήματα HVAC και τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ακόμα κι αν εργάζεστε μόνο από το σπίτι για κάποιο διάστημα, αυτή είναι μια από τις πιο δημοφιλείς χρήσεις για δωμάτια κήπου.

Ένα εργαστήριο / στούντιο

Εκτός από τη στροφή δωμάτια κήπου σε περιβάλλοντα γραφείου, πολλοί ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορεί να ανακαλύψουν ότι μπορούν να γίνουν εργαστήρια για την ενεργή κατασκευή και αποθήκευση προϊόντων. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κρατάτε οργανωμένα όλα τα εργαλεία και τα υλικά. Ομοίως, μπορείτε να έχετε σχέδια έργων, τεχνικά σχέδια και άλλα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται στους τοίχους ή τις οθόνες.

Εναλλακτικά, τα δωμάτια στον κήπο αποτελούν εξαιρετικά στούντιο για μια σειρά από επαγγελματικά θέματα. Είτε πρόκειται για διδασκαλία τέχνης και μουσική είτε για ολοκλήρωση συνεδριών θεραπείας δεν έχει σημασία. Ο αυτόνομος χώρος παρέχει έναν ασφαλή και ιδιωτικό χώρο για όλους. Όταν ακολουθείτε αυτή τη διαδρομή, ωστόσο, θα είναι απαραίτητο να επενδύσετε σε καλές λειτουργίες ασφάλειας και επιτήρησης. Άλλωστε, πολλά ακριβά αντικείμενα θα αποθηκευτούν εδώ μέσα σε μια νύχτα.

Διαμέρισμα στούντιο

Θα χρειαστεί να εξεταστούν οι τοπικοί νόμοι για την ύπαρξη ενοίκων, καθώς και οι απαιτήσεις για έναν χώρο προς ενοικίαση. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου τα δωμάτια στον κήπο μπορούν να γίνουν άμεση πηγή εισοδήματος ενοικιάζοντάς τα σε έναν ενοικιαστή. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια βραχυπρόθεσμη διαμονή, όπως η χρήση ενός μοντέλου Airbnb ή μέσω πιο παραδοσιακών μακροχρόνιων διαμονών. Εάν ζείτε σε μια πανεπιστημιακή πόλη, για παράδειγμα, μπορεί να λειτουργήσει καλά για φοιτητές που θέλουν φθηνή διαμονή.

Εάν δεν θέλετε να ζει κάποιος εξωτερικός στο ακίνητό σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μπορείτε να το νοικιάσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Ή θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε ως έναν τρόπο για να δώσετε στον έφηβό σας την ευκαιρία να αυξήσει την ανεξαρτησία του και να μάθει τις ευθύνες της φροντίδας μιας μικρής ιδιοκτησίας. Ταυτόχρονα, μπορούν να αρχίσουν να εξοικονομούν χρήματα για το μελλοντικό τους σπίτι.

Χώρος αναψυχής

Τέλος, τα δωμάτια στον κήπο δεν χρειάζεται να επηρεάζουν άμεσα την επιχείρησή σας για να έχουν θετικό αντίκτυπο στην παραγωγικότητά σας. Η ισχυρή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής είναι ζωτικής σημασίας, ενώ η διατήρηση του σώματός σας σε καλή υγεία έχει επίσης αποδειχθεί ότι έχει θετική επίδραση. Τα δωμάτια στον κήπο μπορούν να μεταμορφωθούν σε γυμναστήρια κήπου, ένα μπαρ, αίθουσες αναμνηστικών, αίθουσες παιχνιδιών και μια σειρά από άλλες διασκεδαστικές λειτουργίες. Με λίγα λόγια, είναι ο απόλυτος χώρος για να χτίσεις ένα γυμναστήριο κήπου, άνθρωπος σπήλαιο ή αυτή υπόστεγο. Για άλλη μια φορά, το γεγονός ότι είναι ξεχωριστό από το υπόλοιπο σπίτι του δίνει μια επιπλέον πηγή ευτυχίας.

Οποιοδήποτε χόμπιτ σας κάνει χαρούμενους, ένα δωμάτιο κήπου που το υποστηρίζει είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από αυτό που απλώς αποθηκεύει τις ξαπλώστρες σας. Και αν έχετε πολυτέλειες κήπου, όπως πισίνα ή υδρομασάζ, μπορεί να ενσωματωθεί με αυτές για να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον σπα στο σπίτι.

Η αποτυχία αξιοποίησης των δωματίων κήπου στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους είναι μια από τις πιο κοινές τύψεις που μοιράζονται οι ιδιοκτήτες σπιτιού. Τώρα που έχετε την έμπνευση, δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να ολοκληρώσετε τη μεταμόρφωση.

By admin